Τα δύο νέα σποτάκια μας! Για την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής.

Share with your friends


Submit

Έχουμε μια πανέμορφη χώρα….Και καταπληκτικές παραλίες…και μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά θαλάσσια πλάσματα…έχουμε χελώνες, φώκιες, δελφίνια…ακόμη και φάλαινες.  Πλάσματα τα οποία είναι σημαντικός κρίκος για την διατήρηση της θαλάσσιας ζωής.  Και όμως, μολύνουμε το περιβάλλον μας, το καταστρέφουμε, αφήνουμε σκουπίδια και σκοτώνουμε τα πάντα! Γιατί?

Οφείλουμε να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε την χλωρίδα και την πανίδα της χώρας μας.  Για να την χαιρόμαστε και να την απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη…Διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας…Και ας μας φάνε οι τσούχτρες..

Τα δύο νέα σποτάκια μας! Για την προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής.  Οι εθελοντές μας πάλευαν  πολύ καιρό για να μπορέσουν να τα ολοκληρώσουν και επιτέλους τα κατάφεραν.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ανθρώπους που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την δημουργία των δύο τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ τα οποία μεταδίδονται αφιλοκερδώς από τα ΜΜΕ της χώρας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά
τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη του ήχου
την εταιρία παραγωγής Domenica Productions

https://www.facebook.com/ Domenica-Productions- 819854078222060/
για το μοντάζ

Κείμενα, εκφώνηση, επιμέλεια project Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Τα οικονομικά μας δεν επιτρέπουν υπερπαραγωγές και υποβρυχια γυρίσματα γι’αυτό δανειστήκαμε τα πλάνα που βλέπετε από επαγγελματίες και τους ευχαριστούμε θερμά

ΠΦΠΟ