Η Ρόξυ ειναι πια μια ιδέα. Η φιλοζωική, μη εμπορική ταινία Re-Action στα Χανιά.

Share with your friends


Submit

 

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Βλαχάκης με τους δημιουργούς της ταινίας Χρήστο Πετρίδη, Αρτέμη Σαμοθράκη, Αλέξανδρο Κατσάρη και την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κα Μπομπολάκη.

Σε μια όμορφη βραδιά εξελίχθηκε η προβολή της φιλοζωικής ταινίας RE-ACTION προχθές στον πολυχώρο Μega Place στα Χανιά με την όμορφη ιστορία της Ρόξυ και τα απίστευτα κατορθώματά της.

Η Ρόξυ μας, γιατί την θεωρούμε πια όλοι δική μας, μετουσιώθηκε σε ιδέα, έγινε το σύμβολο της αγάπης, που τόσο απλόχερα την έδινε η ίδια δείχνοντας και σε εμάς όλους το πως πρέπει να αγαπάμε.

Γέμισε με τις χαρούμενες παιδικές φωνές ο χώρος ιδίως στην απογευματινή προβολή και στη βραδινή αλλά και με τον προβληματισμό των παιδιών και τις απορίες τους μετά την προβολή της ταινίας.

Με υπομονή και ευαισθησία οι συντελεστές της ταινίας, ο Αλέξανδρος, ο Χρήστος και ο Αρτέμης, που ήλθαν απο την Αθήνα για την προβολή της, απαντούσαν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των παιδιών μετά το τέλος της ταινίας.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκε ένα μικρο δωράκι και διάφορες νοστιμιές ενώ στα παιδιά που είχαν συμμετάσχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ομοσπονδίας “Καλοκαιρινές αναμνήσεις με ζώα” δώσαμε τιμητικό έπαινο και βραβεία στα καλύτερα 13 έργα ζωγραφικής.

Ο Δήμαρχος Χανιών κ. Βάμβουκας αλλά και ο Αντιδήμαρχος κ. Βλαχάκης ζήτησαν απο τους συντελεστές της ταινίας να έλθουν πάλι την άνοιξη, ώστε η όμορφη αυτή ταινία να παρουσιαστεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία πράγμα που με χαρά οι δημιουργοί της δέχθηκαν.

Έτσι η Ρόξυ θα μας επισκεφθεί και πάλι τον νέο χρόνο γιατί την αγαπήσαμε και μας αγάπησε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Χανίων και τον Δήμαρχο για τη στήριξη και την παρουσία τους στη βραδιά αλλά βεβαίως και το Mega Place, την Aegean, το ξενοδοχείο Σαμαριά καθώς και το Althea , που χωρίς όλους αυτούς δε θα μπορούσαμε να φέρουμε την Ρόξυ στα Χανιά.

Οι συνδιοργανωτές της ταινίας Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων ήταν παρόντες με τον κ. Φώτη Ποντικάκη και Κώστα Γκαζή αντίστοιχα.

Η συνεχής, αγόγγυστη, ανιδιοτελής αγάπη, που ήταν το μήνυμα της ταινίας, προς κάθε πλάσμα ανθρώπινο ή μη που μας έχει ανάγκη, ας μας μπολιάσει όλους και ας κάνουμε ο καθένας μας τον εαυτό του καλύτερο ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κοινωνία μας.

Σε ευχαριστούμε Ρόξυ για ο,τι προχθές δίδαξες σε όλους μας , μικρούς και μεγάλους.

Ένα πραγματικό ευχαριστώ στους Χρήστο Πετρίδη, Αρτέμη Σαμοθράκη και Αλέξανδρο Κατσάρη, και οι τρεις επίτιμα μέλη της Ομοσπονδίας μας και περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες δημιουργίες τους.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία