Με επιτυχία η προβολή της ταινίας Re-Action στον Δήμο Ηρακλείου

Share with your friends


Submit

Με επιτυχία η προβολή της φιλοζωικής ταινίας «Re – Action» – Το τηλεοπτικό σποτ του Δήμου Ηρακλείου «Γίνε εθελοντής φιλόζωος», από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ηρακλείου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η διπλή προβολή της φιλοζωικής ταινίας «RE – ACTION», στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στην Ανδρόγεω. Η είσοδος ήταν ελεύθερη, ενώ οι θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ταινία, προσέφεραν και κονσέρβες ή άλλα είδη για τα αδέσποτα.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός χαιρέτισε την πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε χάρις στη συνεργασία του Δήμου, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του φιλοζωικού σωματείου «Ζωοφόρος Κρήτη» και καλωσόρισε στην πόλη μας τους βασικούς συντελεστές της ταινίας, τον σκηνοθέτη Αρτέμη Σαμοθράκη και τον συν – σεναριογράφο Αρτέμη Κατσαρή.

Στις προβολές, μια πρωινή και μια απογευματινή, παρευρέθηκε επίσης η ηθοποιός Άννα Ανδριανού και από πλευράς Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Αριστέα Πλεύρη και Πέτρος Ινιωτάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζωγραφιές παιδιών που εκτέθηκαν στο φουαγιέ της αίθουσας και οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού της Π.Φ.Π.Ο. με θέμα «καλοκαιρινές εμπειρίες με ζώα», μετά από αίτημα του Διευθυντή του Βενιζελείου, θα μεταφερθούν για να εκτεθούν και στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Το «Re – Action» εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες σε θέματα φιλοζωίας. Για αυτό και τα πνευματικά του δικαιώματα, παραχωρήθηκαν στον Δήμο ώστε το φιλμ να συνεχίσει να προβάλλεται σε σχολεία, ευπαθείς ομάδες πληθυσμού κ.α.

Για τον ίδιο λόγο φτιάχτηκε και το σχετικό τηλεοπτικό σποτάκι.

Ο Δημαρχος Ηρακλειου κ Βασιλης Λαμπρινος,ο Αντιδημαρχος κ Πετρος Ινιωτακης ,η συντονιστρια του event απο το τμημα πολιτιστικων του Δημου Ηρακλειου κ Ευη Μαρτιμινανακη ,ο Διευθυντης Κτηνιατρικης Κρητης κ Ζαχαρίας Σωμαράς ,ο κτηνιατρος κ Μανολης Σουρανακης με τους δημιουργούς της ταινίας Χρήστο Πετρίδη , Αρτέμη Σαμοθράκη , Αλέξανδρο Κατσάρη καιτην Γραμματεα της ΠΦΠΟ κ.Μαρια Χουστουλακη