Ο Πρώτος παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής “Penny Marathon” είναι γεγονός

Share with your friends


Submit

Το Penny Marathon με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνει τον πρώτο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφιάς ή σχεδίου με τη νικητήρια ζωγραφιά να χρησιμοποιείται για το μπλουζάκι μας του 2016!

Ο διαγωνσιμός είναι ανοιχτός για παιδιά απο 6 εως 12 χρόνων στην Ελλάδα, την Αυστραλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι τρεις πρώτες ζωγραφιές ή σχέδια που θα επιλεχτούν θα πάρουν βραβείο και η πρώτη θα τυπωθεί στα βαμβακερά μπλουζάκια του Penny Marathon για το 2016!!! Αυτά τα μπλουζάκια είναι ένας σημαντικός τρόπος για να διαδώσουμε το μήνυμα μας αλλά επίσης για να συγκεντρώσουμε χρήματα προκειμένου να σώσουμε τις ζωές των ζώων που έχουν ανάγκη.

Η ζωγραφιά ή το σχέδιο θα έχει να κάνει με τον σκοπό του Penny Marathon, που είναι να βοηθήσει τα αδέσποτα και τα ενεπιθύμητα ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες). Για παράδειγμα, η εικόνα μπορεί να δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουμε καλοσύνη και συμπόνοια στα ζώα ή πόση αγάπη και ευτυχία μας προσφέρουν αυτά. Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με τον Μαραθώνιο τον ίδιο, με ανθρώπους και ζώα να τρέχουν μαζί. Η ζωγραφιά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τις λέξεις “Penny Marathon”.

Διαστάσεις: Α4 (λευκό χαρτί) σε κάθετη διάταξη.

Σαρώστε (scanner) την ζωγραφία και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pennymarathon.com συμπεριλαμβάνοντας το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, την πόλη και την χώρα του παιδιού.

Παρακαλούμε να φυλάξετε την ζωγραφιά προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση ή για μια πιθανή μελλοντκή έκθεση ζωγραφιάς!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 29 Απριλίου του 2016.