Επιστολή της Π.Φ.Π.Ο. προς Lidl Hellas σχετικά με την πολιτική της εταιρείας απέναντι στα αδέσποτα στους αύλιους χώρους των καταστημάτων

Share with your friends


Submit

Προς την

Κεντρική Διοίκηση της Lidl Hellas

Kοινοποίηση

Lidl Μεταμόρφωσης

Lidl  Γερμανίας 

Αξιότιμοι κύριοι ,

Η Ομοσπονδία μας τις τελευταίες ημέρες δέχτηκε πολλές καταγγελίες από φιλόζωους πολίτες για εξαιρετικά  άσχημες και προσβλητικές συμπεριφορές προς αυτούς Διευθυντικού στελέχους καθώς  και εργαζόμενης του καταστήματός σας στην Μεταμόρφωση. 

Ο λόγος ήταν σίτιση και φροντίδα αδέσποτων γατιών ,που ζουν στους τεράστιους αύλιους χώρους του καταστήματός σας.

Να επισημάνουμε ότι η σίτιση και πότιση των αδέσποτων ζώων επιτρέπεται από την νομοθεσία μας αλλά κυρίως θα έπρεπε να επιβάλλεται από τον πολιτισμό και την ηθική μας απέναντι σε ανήμπορα να επιζήσουν από μόνα τους πλάσματα . 

Όταν το θέμα αυτό συζητήθηκε σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης πολλοί μας κατάγγειλαν , ότι τέτοιες συμπεριφορές που στρέφονται και κατά ανθρώπων και κατά ζώων , συναντώνται πολύ συχνά στα ανά την Ελλάδα καταστήματα της Lidl Ελλάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε , ότι δεν είναι αυτή η πολιτική της εταιρίας απέναντι στα αδέσποτα ζώα και , ότι θα λάβετε ως Διοικηση μέτρα , ώστε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα ανά την Ελλάδα .

Αναμένοντας την απάντησή  σας είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση,

Πανελλαδικη Φιλοζωική Περιβαλλοντικη Ομοσπονδια