Επιστολή ΠΦΠΟ σε αστυνομία και λιμενικό για την Λουίζα, το παπάκι που σκότωσαν άγρια στο Πόρτο Ράφτη


Επιστολή ΠΦΠΟ σε αστυνομία και λιμενικό για την Λουίζα, το παπάκι που σκότωσαν άγρια στο Πόρτο Ράφτη

Δεν έχουν τέλος στην χώρα μας οι άγριες και ειδεχθείς κακοποιήσεις και θανατώσεις κάθε είδους ζώου. Μια χώρα που όντως έχει καταντήσει νεκροταφείο ζώων από άκρη σε άκρη. Οι αρμόδιοι διαχρονικά αρκούνται σε λόγια και υποσχέσεις με το επίσημο κράτος να μοιάζει να μην ενδιαφέρεται για την μελανή αυτή σελίδα της σύγχρονης και στα λόγια ευρωπαϊκής Ελλάδας.

Τι κι αν βρίθει καθημερινά το διαδίκτυο από κακοποιήσεις , τι κι αν διαμαρτύρονται οι φιλοζωικοί φορείς τι κι αν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες φεύγουν οργισμένοι και απογοητευμένοι από αυτά που αντικρίζουν με τα ζώα! Ένα κράτος εν υπνώσει , που αρκείται σε μερεμέτια χωρίς αποτελεσματικά μέτρα πρόληψης αλλά και καταστολής.

Ένα μήνα τώρα προσπαθούμε να συναντήσουμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να τον ενημερώσουμε αλλά και για να του καταθέσουμε συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις αναπροσαρμογής του 4039/12 στο κομμάτι αυτό.

Επιστολή στείλαμε σήμερα στις αρμόδιες αρχές του Πόρτο Ράφτη για να επιληφθούν της υπόθεσης και να διεξάγουν συστηματική και ενδελεχή έρευνα. Στην περίπτωση δε που υπόθεση φθάσει στο ακροατήριο η Ομοσπονδία θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας.

Διαβάστε εδώ την ιστορία  http://petpet.news/news/41881?fbclid=IwAR1HsXHxfVLMIXLXbjd-FQ5khLvpvfKKC9z3QFNf-PxAxN42UX_IIT5vPAA

 

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία