Επιστολή για τον δάσκαλο που ζήτησε στο facebook ”συνταγή για σουβλιστό σκυλί” / Letter about a teacher who asked for “a recipe for roast dog on a spit” on facebook!

Share with your friends


Submit

English translation following greek text.
Αγγλική μετάφραση ακολουθεί το Ελληνικό κείμενο.

Επιστολή έστειλε η ΠΦΠΟ στους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την είδηση ότι δάσκαλος σε σχολείο της Κομοτηνής ζήτησε στο FB  ”συνταγή για σουβλιστό σκυλί”

Αξιότιμοι κύριοι,

Ευρέως στο διαδίκτυο αλλά και σε δημοσιογραφικά sites έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι δάσκαλος σε σχολείο της Κομοτηνής ζήτησε στο FB  ”συνταγή για σουβλιστό σκυλί”

Απίστευτο: Δάσκαλος στην Κομοτηνή ζητά στο facebook «συνταγή για σουβλιστό σκυλί»  https://www.zarpanews.gr/apisteyto-daskalos-stin-komotini-zita-sto-facebook-syntagi-gia soyvlisto-skyli-photo/

https://www.reader.gr/news/koinonia/305516/apokroystiko-daskalos-stin-komotini-zitise-syntagi-gia-vrasto-skyli-kai-meta

Παρακαλούμε , όπως επιληφθείτε αρμοδίως ώστε να διαπιστωθεί αν όντως δημοσίευσε ο εκπαιδευτικός τέτοιες προτροπές.

Στην θλιβερή περίπτωση που διαπιστωθεί παρακαλούμε να προχωρήσετε σε όλες τις νόμιμες ποινικές , πειθαρχικές και διοικητικές κυρώσεις κατά του “δασκάλου ” αυτού που πληρώνεται από τους Έλληνες πολίτες για να εκπαιδεύει τα παιδιά σε πράξεις και απόψεις αχαρακτήριστες . Επίσης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή του στις πρακτικές αυτές του “δασκάλου και πρόκειται να συγκαλέσει και γενική συνέλευση . Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να μας ενημερώσετε επί των ενεργειών σας.

Με εκτίμηση,

Πανελλαδική Φιλοζωική Παριβαλλοντική Ομοσπονδία

 

Letter was sent to competent bodies by PFPO because a teacher in Komotini asked for “a recipe for roast dog on a spit”

Honorable sirs,

It has gone viral on the internet that a teacher in Komotini asked for “a recipe for roast dog on a spit”.

You are requested to have this matter investigated in order to identify if this fact is true.

In case it is found that it is a real fact, criminal, disciplinary and administrative penalties should be imposed. Also, the parents’ board has expressed its strong opposition and it will convene a general meeting. You are kindly requested to provide information on action taken.

Your sincerely,

Panhellenic Animal Welfare and Environmental Federation