Επίσκεψη του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης στο 3 Δημοτικό Σχολείο Φερών – Το φιλοζωικό σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ έκοψε την Βασιλόπιτα του

Share with your friends


Submit

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Grecotel το φιλοζωικό σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ κόψε την βασιλόπιτα του.

Σε ένα ζεστό κλίμα οι φιλόζωοι της Αλεξανδρουπολης συγκεντρώθηκαν με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας και ενημερώθηκαν για τις δράσεις όλης της χρονιάς του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ.

Ο Πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ κ. Θεόδωρος Ράπτης ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του σωματίου και Δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνοντας πως θα παραχωρηθεί αίθουσα του Δήμου για να γίνονται ενημερώσεις των μικρών πολιτών πάνω στα θέματα φιλοζωίας.

Επίσκεψη του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης στο 3 Δημοτικό Σχολείο Φερών

Γράφει η εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικό Σχολείο Φερών κα Ιωαννίδου Ελένη

«ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!»

Η χαρά ήταν όλη δική μας κ. Θεόδωρε Ράπτη και κ. Μπάμπη Κουκουζέλη.

Η επίσκεψη του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης στο σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 01 /02 /2018, έπειτα από συνεννόηση με την διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φερών, κ. Αντωνία Τερζή και την δασκάλα της Β’ τάξης κ. Ιωαννίδου Ελένη.

Στόχος μας ήταν να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι μαθητές γίνεται για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στην πόλης μας, να ενισχυθεί η φιλοζωική κουλτούρα στα παιδιά και να δημιουργήσουμε μια βάση για την ανάπτυξη του ζωοφιλικού αισθήματος.

Το σχολείο είναι ο παράγοντας εκείνος που θα συνδράμει ώστε οι μελλοντικοί πολίτες αυτής της χώρας να χτίσουν μια ζωοφιλική συνείδηση με σεβασμό στη φύση και σε όλα τα έμψυχα όντα.

Μετά την εφαρμογή του προγράμματος: «ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ» στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης ζώνης, οι μαθητές της Β’ τάξης, ενημερώθηκαν από τον εκπαιδευτή κ. Μπάμπη Κουκουζέλη πώς να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα ζώα, προστατεύοντας ταυτόχρονα την προσωπική τους υγεία και ακεραιότητα.

Ο πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ τόνισε στα παιδιά τη σπουδαιότητα της φιλοζωικής δράσης.
Την ενημέρωση την παρακολούθησαν και τα πρωτάκια του σχολείου μας με μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνοντας την αγάπη τους στους τετράποδους φίλους που μας επισκέφτηκαν.
Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό.

Η εκπαιδευτικός της τάξης
Ιωαννίδου Ελένη