Ενημερωτική ημερίδα για την νομοθεσία για τα ζώα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Share with your friends


Submit


Μετά από ενέργειες του Φιλοζωικού Σωματείου Βόλου”Κόσμος και Φύση”, μέλους της Π.Φ.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 ενημερωτική ημερίδα στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας.
Παρουσιάστηκε από το μέλος του Δ.Σ. της Π.Φ.Π.Ο.  κα.Αγγελική Μπαρτσιώκα με τη συνεργασία της δικηγόρου Βόλου κ.Κατερίνας Καρασιούτα στους αστυνομικούς της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Μαγνησίας. 

ο νόμος για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Παρούσα στο πάνελ η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου  Βόλου  “Κόσμος και Φύση” κ.Φλωρίκα Τσιρογιάννη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δ/ντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ.Βασίλης Μαρκογιαννάκης. Παρέστησαν: Ο Υπ/ντής της Αστυνομικής  Δ/νσης Μαγνησίας κ.Βασίλης Καραίσκος, οι αστυνομικοί διοικητές των Α.Τ.: Βόλου, Β.Πηλίου, Ν.Πηλίου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Σκοπέλου, καθώς και αστυνομικοί από όλα τα αστυνομικά τμήματα του νομού Μαγνησίας.


Παρόντες επίσης ήταν: η Αντιδήμαρχος Βόλου κ. Δέσποινα Κότογλου, η υπεύθυνη του γραφείου για τα αδέσποτα του δήμου Βόλου κ. Μαρία Ζορμπά, ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού κ.Ευάγγελος Καλαντζής, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ.Νικόλαος Πρίντζος και ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β.Σποράδων κ.Παντελεήμων Καταραχιάς.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου κ.Στέφανος Καρκάλης.

Έγιναν πολλές ερωτήσεις ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες  αστυνομικών οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους σε σχέση με την εφαρμογή του νόμου.


Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία