Χιλιάδες ευθανασίες και εξαγωγές ’’στο διάστημα’’ προτείνει ο Mr Θανατος Δήμαρχος Σπάρτης και ζητά αλλαγή του νόμου περί ζώων. Συνειρμοί με την επιτροπή του Υπουργού κ. Τσιρώνη

Share with your friends


Submit

Ένα χρόνο μετά τις δηλώσεις του κτηνιάτρου και Δημάρχου Σερρών Π. Αγγελίδη περί ευθανασίας όσων αδέσποτων ζώων δεν υιοθετούνται, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων παντού, έρχεται τώρα και ο Δήμαρχος Σπάρτης Β. Βαλιώτης και προτείνει μια από τα ίδια.

Φαίνεται, πως η ευφυΐα !!! είναι μεταδοτική, όπως και η ανικανότητα.

Στην ομιλία του προς το Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Σπάρτης χαρακτήρισε μάλιστα επιταχτική την ανάγκη να αλλάξει ο νόμος που προστατεύει τα αδέσποτα, ώστε να μπορεί να κάνει ευθανασίες σε όσα δεν υιοθετούνται, δηλαδή στη συντριπτική πλειοψηφία των αδέσποτων.

Σιγά τώρα μη νοιαστεί για τις ζωές των αδέσποτων.

Ζώα είναι δεν βαριέσαι!

Ανίκανοι να διαχειριστούν προς τη σωστή, αποτελεσματική και ηθική κατεύθυνση το ζήτημα αναδεικνύοντας την αιτία δημιουργίας των αδέσποτων, μεταβάλλονται σε ‘’Mr Θάνατο’’ και περήφανοι για τις ευρηματικές τους θέσεις τις ανακοινώνουν, χωρίς να ντρέπονται, δημόσια.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης βεβαίως οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι είναι πιο ευρηματικός από τον συνάδελφό του των Σερρών αφού πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα και προτείνει τις εξαγωγές των ζώων!

Τι εννοεί μόνο αυτός γνωρίζει.

Αλλά τον ρωτάμε για να μας απαντήσει.

Μήπως εννοεί να τα στείλουμε στη σελήνη;

Γιατί ποιο άλλο κράτος στην υφήλιο θα δεχτεί να πάρει τα εκατομμύρια αδέσποτα της Ελλά-δας?

Οφείλουμε να πούμε ότι η ευφυΐα της πρότασης απλώς μας ξεπερνά.

Ευθανασίες και εξαγωγές λοιπόν, η αξεπέραστη συνταγή για να μην έχουμε αδέσποτα.

Απλά θα τον ρωτήσουμε.

Είναι σίγουρος ότι μετά δε θα έχουμε και πάλι αδέσποτα, αν εφαρμοστεί η εξαιρετική και υψηλού πολιτιστικού ιδεώδους πρότασή του;

Ή θα μεταβληθεί η χώρα σε επιχείρηση export αδέσποτων ζώων, ενώ τα αδέσποτα θα είναι πάντα ανάμεσα μας, αν δεν αλλάξουν μυαλά και δεν κάνουν το αυτονόητο, που δεν απαιτεί την ευφυΐα βέβαια του Δημάρχου Σπάρτης και του Δημάρχου Σερρών γιατί είναι πολύ απλή και είναι η παρακάτω, όπως εκθέσαμε και συναποφασίσαμε ως  Ομοσπονδία και ως ΚΕΔΕ στην κοινή Ημερίδα τον Μάιο του 2017.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν προτάσεις για αποτελεσματική διαχείριση των αδεσπότων ζώων
τις οποίες προσπερνούν συστηματικά, κι αυτό τους χαρακτηρίζει ακόμα περισσότερο
εκτός από αδαείς ως ανεύθυνους και ανήθικους.

https://pfpo.gr/psifismata-imeridas-gia-mia-ellada-choris-adespota/

& https://pfpo.gr/rekor-symmetochis-stin-imerida-gia-mia-ellada-choris-adespota/

Παραθέτουμε επίσης την προ των νοσηρών αυτών δηλώσεων του Δημάρχου Σπάρτης επιστολή μας για την αθλιότητα του Νταχάου δημοτικού κυνοκομείου Σπάρτης για να δέσει καλύτερα η συνταγή.

. https://pfpo.gr/kynokomeio-spartis-skliro-kai-apokroustiko-prosopo-mias-evropaikis-sta-logia-choras-gia-ta-zoa-ekatontades-zoa-sto-eleos-mias-analgitis-dimotikis-archis/

Συνειρμικά όμως μας έρχεται η σκέψη, ότι στα χνάρια αυτά κινείται και η θεωρία του εκλεκτού του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΑΑΤ κ. Τσιρώνη, κτηνίατρου της Ελληνικής «Φιλοζωικής»  Εταιρίας κ. Κανούρη, που συμμετέχει στην κτηνιατρικο-επιτροπή, που έφτιαξε ο κ.Τσιρώνης για τη μη προστασία και για την εκμετάλλευση των ζώων, αφού δε συμμετέχει στην επιτροπή  ούτε η ΚΕΔΕ ουτε οι φιλοζωικοί φορείς αλλά μόνο κτηνίατροι !!!

Άξιος ο μισθός τους!

Θα τους αφήσουμε;

 

Eδώ η σχετική δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ.Πατουλη Γιώργου:

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή από τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας! Η νομοθετική εξουσία θα πρέπει να βρεί τη λύση για την ομαλή συμβίωση μας! Πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι!

https://goo.gl/TJBFWG