Το «Συγκάτοικοι» στην Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης

Share with your friends


Submit

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άνθρωποι και Ζώα Συγκάτοικοι στον ίδιο Πλανήτη» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ).

Η παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης στα πλαίσια της διοργάνωσης «Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού», του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Στο θέατρο παρευρέθηκαν 110 παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, από την πρώτη έως την τρίτη δημοτικού, δασκάλες και φορείς του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας κ. Μιχάλη Βουλγαρίδη ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση παραδίδοντας μας αναμνηστικό δίπλωμα. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Βαρβάρα Σαββαΐδου και η κ. Αλεξία Γραμματικοπούλου, υπεύθυνη γραφείου Παιδείας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΠΦΠΟ το οποίο διεξάγεται με υπουργική άδεια είναι μια σύγχρονη δια δραστική παρουσίαση και ο σκοπός του είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα δικαιώματα των ζώων.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.


Φιλοζωικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΦΡΟΝΤΙΖΩ” του Δήμου Νεάπολης Συκεών