Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Άνθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη», στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών Θεσσαλονίκης, από το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω»

Share with your friends


Submit

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πεύκα, 15 Οκτωβρίου 2019

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ, ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Την Δευτέρα 14/10/2019 οι εθελοντές του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» επισκεφτήκαμε το 11ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών, Θεσσαλονίκης όπου και παρουσιάσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου θεσσαλίας «Άνθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη».

Οι 120 μαθητές από την Α΄ έως την ΣΤ΄ τάξη παρακολούθησαν με περίσσιο ενδιαφέρον την παρουσίαση και απέδειξαν τις γνώσεις και την ευαισθησία τους σε ότι αφορά τα ζώα και τις ανάγκες τους.

Ήταν ένα πρωινό που απολαύσαμε πραγματικά.

Αφού λύσαμε τις απορίες και ακούσαμε τις ιστορίες και παρατηρήσεις των παιδιών, τα αποχαιρετήσαμε όντας ικανοποιημένοι με την πρόοδο και την απήχηση του προγράμματος μας.

*Επισημαίνουμε ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άνθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον Ίδιο Πλανήτη» είναι δημιουργία της επίκουρης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και πρώην Πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim. A.L., κυρίας Μαρίας Κοντού και έχει λάβει πανελλαδική άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του σχολείου, κ. Βαλαβάνη Ρούλα για την πρόσκληση καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό που συνόδευσε τους μαθητές και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών και τους ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αν κάποιο σχολείο επιθυμεί την παρουσίαση του προγράμματος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω» Πεύκα, Θεσσαλονίκη

Tηλέφωνα επικοινωνίας:

6986063851, 6983739736, 6986097309

www.frontizofs.gr

e-mail: info@frontizofs.gr, frontizofs@gmail.com

PayPal: info@frontizofs.gr

Τραπεζικός λογαριασμός/ Bank account

ALPHA BANK account: 713-002002-001655