Όταν οδηγός των πράξεών μας είναι η ψηφοθηρία και όχι η προστασία της έννοιας της ζωής. Ο ΣΥΡΙΖΑ των Κυκλάδων λέει ναι στο βασανισμό των ζώων


Η Αριστερά στη συνείδηση του κόσμου είναι συνυφασμένη με ηθικές αξίες, με ριζοσπαστικές αλλαγές και με την υπεράσπιση των αδυνάτων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες υπακούοντας αποκλειστικά και μόνο σε ψηφοθηρικές πολιτικές “αγωνίζονται” για τις καρέκλες τους και ξεχνούν τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς ζητώντας τη θεσμοθέτηση της κακοποίησης των ζώων με τη βασανιστική μέθοδο του παστουρώματος.

Πραγματικά οι χιλιάδες πολίτες που συμπλέουν με τις αξίες της αριστεράς και της προόδου θα νοιώθουν ντροπή και όνειδος για τις θέσεις αυτές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παράδοση κύριοι βουλευτές δεν είναι κάτι το νεκρό και αμετακίνητο.

Αλίμονο αν ήταν έτσι.

Θα έπρεπε να ζούμε ακόμη στα χρόνια της δουλείας γιατί παράδοση ήταν κι αυτή ή των φυλετικών και άλλων διακρίσεων γιατί παράδοση ήταν κάποτε κι αυτές.

Η κακοποίηση των ζώων δε μπορεί να είναι χαρακτηριστικό της ευρωπαϊκής Ελλάδας.

Οι επερχόμενες εκλογές δεν μπορούν να γίνουν εφαλτήριο για την καταρράκωση κάθε ηθικής έννοιας και η προστασία των ζώων από το βασανισμό είναι υπέρτερο καθήκον όλων και ιδίως των πολιτικών, που πρέπει να ποιούν ήθος και όχι σκοταδισμό.

 

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Ομοσπονδία Ζωοφιλικών Σωματείων Αττικής

Dreamdancers

Ethos & Empathy

ΕΣΠΙ

Γαϊδουροχώρα