ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2019 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Share with your friends


Submit

 

 

Την Τετάρτη 3/4/2019, το φιλοζωικό σωματείο  «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» λαμβάνοντας μέρος στις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, «Γιορτή Παιδείας 2019», παρουσίασε την Φιλοζωική, μη εμπορική ταινία μεσαίου μήκους «Re-Action», με πρωταγωνίστριες την Τάνια Τρύπη και την σκυλίτσα «Roxy», στο Κλειστό Θέατρο της Νεάπολης.

Οι 170 περίπου μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, παρακολούθησαν την ταινία και την χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.
Η μικρή πρωταγωνίστρια «Roxy» έκλεψε τις καρδιές όλων των παιδιών και τα μηνύματα της ταινίας μεταδόθηκαν άρτια, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η ταινία δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου 2017, τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.) και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας «Roxy» για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη όπου μαζί της πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και η κόρη της Τζένη Καζάκου.

Συμπρωταγωνιστούν: η Γιάννα Ζιάννη, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η Γρηγορία Αυγερινοπούλου, ο Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης και η Τζόυς Ευείδη.
Το cast της ταινίας συμπληρώνει μια μεγάλη γκάμα ηθοποιών και παραγόντων.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα..