Ευχαριστήρια επιστολή από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Σίνδου προς την ΠΦΠΟ

Share with your friends


Submit

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε της ΠΦΠΟ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και προς εσάς προσωπικά για τη θετική συμβολή σας στο αίτημά μας να επισκεφτούμε τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Κατόπιν της επικοινωνία σας με τη ΖΕΗ, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 τριάντα ένας μαθητές/τριες του σχολείου μας και έξι συνοδοί-εκπαιδευτικοί, στο πλαίσιο προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, έγιναν δεκτοί/ές στις εγκαταστάσεις της ΖΕΗ και ενημερώθηκαν από εθελόντριες του Σωματείου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν.

Η Διευθύντρια και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Σαββίδου Αντιγόνη, οι συνοδοί-εκπαιδευτικοί κυρίες Παπουτσή Βασιλική, Κεραμάρη Χριστίνα, Μήλιου Ευαγγελία και κύριοι Κουτσουμανίδης Δημήτρης, Καμπάς Παναγιώτης, καθώς και οι μαθητές/τριες μας σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας στην πραγματοποίηση της επίσκεψή μας, καθώς και για την έμπρακτη συμπαράσταση που επιδεικνύετε σε περιβαλλοντικές και φιλοζωικές δράσεις. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην προώθηση των ιδανικών της προστασίας του περιβάλλοντος και των αδέσποτων ζώων.
 

Η Δ/ντρια

Σαββίδου Αντιγόνη
ΠΕ17.07 Ηλεκτρολόγος