Δράσεις του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας ”Τα Φιλαράκια”

Share with your friends


Submit

Μερικές από τις δράσεις του συλλόγου μας, όπως μας τις διηγήθηκαν οι ίδιοι

Πέρυσι έγινε ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές γυμνασίου με θέμα ‘Αδέσποτες στιγμές της ζωής στην πόλη και το Σεπτέμβρη έγινε η απονομή. Με τις φωτογραφίες έγινε μια έκθεση για λίγες μέρες, ανοικτή στο κοινό, και την έκθεση επισκέφτηκαν και μαθητές της πρώτης λυκείου με το σχολείο τους μεταξύ άλλων.

https://www.facebook.com/476337809147433/videos/327622514454255/

Στις 4/10 με αφορμή την ημέρα των ζώων προβλήθηκε το reaction και όσοι ήρθαν έφεραν τροφή και φάρμακα.
-Στις 10/12 , ημέρα των ανθρώπινων δικαιωμάτων διοργανώθηκε από το φιλοζωικό σωματείο η προβολή δυο ταινιών μικρού μήκους σχετικών με το θέμα, ενώ ήρθε αντιπρόσωπος της Κίνησης για την Προστασία των Προσφύγων από την Πάτρα για να μιλήσει σχετικά.
-Επισκέψεις σε διάφορα σχολεία.
-Στα πλαίσια της καμπάνιας για το τέλος στα κλουβιά έγινε ενημέρωση στους μαθητές της Πρώτης Λυκείου του Πρώτου Γενικού Λυκείου Αιγίου με στόχο να ενημερωθούν και να συγκεντρώσουν όσες υπογραφές μπορούν από το περιβάλλον τους
-Τέλος 7/4 συμμετείχε το σωματείο στο let’s do it greece, μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο Τέμενης, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού της Τέμενης και τους προσκόπους για να καθαριστεί η παραλία της Τέμενης και να τοποθετηθούν ταίστρες και ποτίστρες για τα αδεσποτάκια.
Φιλοζωικός Αιγιαλείας ”Τα Φιλαράκια”